Stærk profil i front for maskinmesteruddannelsen i Kalundborg

Rektor på Maskinmesterskolen København, Ulrik Bak Nielsen, er overbevist om at MSK har fundet den helt rigtige person til rollen som programchef.

Stærk profil i front for maskinmesteruddannelsen i Kalundborg
Dorthe Kjær Pedersen er fra den 1. februar ny programchef for maskinmesteruddannelsen i Kalundborg. Privatfoto

Stærk udviklingsprofil bliver programchef for maskinmesteruddannelsen i Kalundborg.

Dorthe Kjær Pedersen er fra den 1. februar blevet ansat som ny programchef for maskinmesteruddannelsen i Kalundborg, der udbydes af Maskinmesterskolen København (MSK)., oplyses der i en pressemeddelelse.

Som ny programchef får Dorthe Kjær Pedersen ansvaret for at udvikle styrkerne ved MSK i Kalundborg, både når det gælder om at sikre et attraktivt studiemiljø og at udvikle lokale partnerskaber med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommunen. Dorthe Kjær Pedersen glæder sig til sin nye rolle:

”Kalundborg er en by i en rivende udvikling indenfor biotek, et område som MSK Kalundborg spiller en aktiv rolle i at udvikle og være en del af. Jeg glæder mig til at deltage i udviklingen af en allerede attraktiv uddannelse og til at skabe flere stærke samarbejder med udgangspunkt i skolen”, siger hun. 

Rektor på Maskinmesterskolen København, Ulrik Bak Nielsen, er overbevist om at MSK har fundet den helt rigtige person til rollen som programchef:

”Vi er utrolig glade for at have fået Dorthe med på holdet. Dorthe er meget engageret person og har stor erfaring med udvikling af både offentlige og private organisationer. Hun er derfor den helt rigtige profil til at styrke maskinmesteruddannelsen i biotekbyen Kalundborg og vores partnerskaber i lokalområdet”, siger Ulrik Bak Nielsen.

Dorthe Kjær Pedersen kommer fra en stilling som uddannelses- og udviklingsdirektør hos VUC Storstrøm og har tidligere arbejdet i ledende stillinger hos blandt andet Professionshøjskolen Absalon, DTU Science Park og FOSS. Hun har en uddannelse som levnedsmiddelingeniør fra DTU og en Ph.D. fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Hun har desuden en MBA fra DTU Business.

Maskinmesteruddannelsen på MSK er en efterspurgt professionsbacheloruddannelse i maskinteknisk drift og ledelse. Uddannelsen er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde – både til vands, på land og på ledelsesgangen. MSK er landets ældste maskinmesterskole, der siden 1906 har uddannet maskinmestre. I dag har MSK godt 1000 studerende og 80 ansatte. Hovedadressen er i Kgs. Lyngby. MSK har desuden lokationer i Kalundborg, Holbæk, Næstved, Slagelse og Sisimiut i Grønland. 

MSK åbnede første gang dørene til maskinmesteruddannelsen i Kalundborg for nye studerende i starten af 2023. 

Del