Både Svebølle og Raklev tabte lørdagens kampe

Af Jens Nielsen

Det blev til nederlag for såvel Svebølle som Raklev i lørdagens kampe i Sjællandsserien - lokalt betegnet som Kontoret / Punkt 1 Ligaen.

Der ventede svære kampe for Svebølle og Raklev da de lørdag mødte henholdsvis Nakskov og Såby i Sjællandsserien, og svært det blev det og der var ingen point til de to lokale hold. Svebølle tabte 0-1 på hjemmebane mens Raklevs kamp endte 2-1 på udebane.

Svebølles træner Jonas Thomsen har følgende referat fra kampen.

”8. runde bød på et hjemmebane-opgør mod FC Nakskov. Begge hold lå med 11 point og således placeret lige under toppen af rækken, så kampen handlede om hvem der skulle hænge på.
Udeholdet startede kampen bedst og kunne allerede i det 4.minut bringe sig foran med 0-1. En omstilling, som vi havde snakket om kunne være deres bedste våben, i vores venstre side ender med en cutback aflevering. Den får vi desværre rettet af og ender hos deres angriber, der lidt heldigt for vinklet den i mål trods det, at vores keeper fik hænder bolden.
Resten af halvlegen bliver desværre et studie i halvhjertede aktioner fra vores side. Vi får ikke sat spillet op, skaber stort set ingen chancer udover en god hovedstødsmulighed til Trier og frustrationerne ligger lige rundt om hjørnet.

Heldigvis får vi spillemæssigt vendt tingene i 2.halvleg. Vi får flyttet spillet længere frem, spiller mere med SBI-hjertet og får skabt et fornuftigt overtag i både spil og chancer.
Men det bliver kun lige ved og næsten... Gode muligheder til vores ellers normale træfsikre spillere i form af Bengtsson, Trier og Rømer ender ikke i nettet og på trods af et gult/rødt kort til udeholdet, kommer vi ikke frem til nogen scoring.
Marginalerne var absolut ikke med os, og selv om vi ikke vader i store åbne chancer, var skuffelsen stor.
Også selv om udeholdet var tæt på at lukke kampen med 20 minutter igen med en afslutning på undersiden af vores overligger, så burde/kunne vi have fået noget ud af det.
Det fik vi ikke.
Og når vi er uskarpe, reagerer for sent, ikke stempler fuldt ind og træffer de forkerte beslutninger, så er det også svært at hive point hjem i Sjællandsserien.

Vi må nu i stedet kigge fremad og tro på, at vores kvaliteter atter kan få os på vinderkurs i de kommende kampe. Mulighederne er der, og det afhænger blot af os selv og vores tilgang til tingene - både til kamp og træning.
Så lad os gøre det i Herfølge på fredag.”

MOTM: Nikolaj Toft

Svebølles hold:
(Rasmus Hansen, Simon Melchiorsen, Nikolaj Toft, Mikkel Adamsen, Danny Henriksen, Nicklas Nørgaard, Nikolaj Frandsen, Andreas Rømer, Lucas Jensen, Jonas Bengtsson, Nick Trier, Moussa Al Moussa, Mathias Petersen)

Adskillige målchancer

Henrik Nielsen fra RGI har sendt følgende kampreferat

”Raklev tabte udekampen mod Såby trods adskillige målchancer og burde have haft point med hjem.

Såby startede kampen med at have bolden mest, men det var Raklev, der bragte sig først foran på et straffe begået mod Sebastian Skovhus. Det var naturligvis Marcus Stoltenberg, der blev sat til at tage straffesparket og han scorede sikkert uden chance for målmanden.

Såby fortsatte med at være mest på bolden, men Raklev var godt organiseret og stod godt imod hjemmeholdets høje pres på banen. Raklev var farlige på omstillinger og i det 29. minut var Marcus Stoltenberg tæt på at udvide føringen efter et skud på overliggeren. Få minutter efter havde Raklev nærmest en 4-dobbelt chance for at score, men ind ville bolden ikke og man må også sige, at Såbys målmand stod fremragende.

Raklev gik til halvleg med en fornemmelse af, at det sagtens kunne have været med en føring på 2-3 mål.

Kampbilledet ændrede sig ikke meget i 2. halvleg, men Raklev var heldige med, at Mathias Vang var veloplagt i målet, da han tog sig at et nærgående forsøg, da 2. halvleg kun var et par minutter gammel. Efter 62. minutter var det dog Såbys tur til at score, da hjemmeholdet fik udlignet efter et par gode kombinationer foran Raklevs mål.

Raklev havde chancerne til at bringe foran og særligt en flot 1-2 kombination mellem Marcus Stoltenberg og Sebastian Skovhus skulle have givet mål, men sidstnævnte skød desværre lige over mål. Det var superærgerligt, da Såby i næste angreb bragte sig på 2-1, hvilket var hårdt for de unge Raklevspillere, som i løbet af kampen havde haft en håndfuld 100 procents målchancer.

Kort før tid fik Christoffer Thrane et unødvendigt rødt kort, da han følte sig snydt for et straffe. Dommeren gav et gult kort for film og hvad der bliver sagt til dommeren, der ændrede det gule kort til et rødt, er uvist.

De unge Raklevspillere mangler endnu engang kynismen til at vinde de tætte kampe, da der var store muligheder for at hente point på den svære udebane i Såby.”

0-1: Marcus Stoltenberg (‘6)

1-1: Såby (‘57)

2-1: Såby (‘80)

Raklevs opstilling til kampen: Mathias Vang, Altin Dina, Sebastian Skovhus, Lucas Boksa, Jeppe Søholm Petersen, Cevin Thrane, Simon Müller Nielsen, Mathias Bodholdt, Marcus Stoltenberg, Mathias Jensen Overgaard og Christoffer Thrane. Reserver: Frederik Elmelund, Faik Berisha og Mathias Møller.

MOTM blev Mathias Vang. Mathias er sponsoreret af Sjællandske Nyheder.

Raklevs næste kamp er lørdag den 12. oktober kl. 13.00 ude mod FC Nakskov. Der er arrangeret buskørsel til kampen for spillere og tilskuere. Der er afgang kl. 8.45 fra Røsnæshallen og vil man med som tilskuer og er klar til at heppe på ”De blå”, så kontakt Morten ”Sø” Sørensen på mobil 30791249.